Politie Zuid-Holland-Zuid

15/12 Alblasserdam/Vijfheerenlanden

Dordrecht, 15-12-2007 o Persberichten district II

ONDER INVLOED VAN ALCOHOL ACHTER STUUR
GORINCHEM In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 december hebben surveillerende agenten een 43-jarige man uit Gorinchem aangehouden wegens het rijden onder invloed van alcohol. Dit gebeurde op de Schotdeuren. De man blies bij een alcoholcontrole een Fail indicatie. Hij werd meegenomen naar het politiebureau waar de blaastest een alcoholpromillage van 1,5 promille aangaf (645 ugl). De man raakte hierdoor zijn rijbewijs kwijt. De politie maakt een proces-verbaal op.

GETUIGENOPROEP ERNSTIG ONGEVAL
HARDINXVELD-GIESSENDAM De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van een ernstig ongeval op dinsdag 11 december waarbij een 57-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam om het leven kwam. Een personenauto bestuurd door een 47-jarige vrouw uit Boven-Hardinxveld - reed op de Parallelweg en sloeg linksaf de Nieuweweg op. Op dat moment kwam zij in botsing met de voetgangster. De vrouw overleed in het ziekenhuis. Heeft u informatie over de situatie van dit ongeval? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

POLITIE ZOEKT GETUIGEN
ALBLASSERDAM De politie is op zoek naar winkelend publiek van de Hornbach aan de Kelvinring wat op vrijdagmiddag 14 december rond 13.00 uur iets heeft gezien van de volgende situatie: Een 33-jarige man en zijn 35-jarige vrouw uit Heerjansdam rekenden bij de kassa af waarna de man en de vrouw met geweld door het personeel werd vastgehouden. Eerder deze week zou het echtpaar prijsstickers hebben verwisseld en hierop ook zijn aangesproken. De man liep hierbij blauwe plekken op. Hij werd overgedragen aan de politie, is aangehouden en na verhoor weer in vrijheid gesteld. Eén van de personeelsleden werd door de 33-jarige man in het gezicht geslagen en liep hierbij een tand door zijn lip op. Het personeelslid heeft hiervan aangifte gedaan.
Heeft u iets gezien van dit voorval? Neemt u dan contact op met de politie in Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).