Politie Flevoland

Overval op winkel

Almere, 15-12-2007 o Een winkel aan de Marktgracht is vrijdagavond rond 21.00 uur overvallen. De daders zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan.

Rond 21.00 uur kwamen twee mannen de winkel binnen. Eén van hen bedreigde de medewerker met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat de medewerker een onbekend geldbedrag overhandigde gingen de twee verdachten er op een scooter vandoor. Op het moment van de overval waren er twee medewerkers en twee klanten aanwezig. Er is niemand gewond geraakt.

De politie is nog op zoek naar mensen die voor de overval twee mannen hebben gezien van negeroide afkomst, in donkere kleding, waarvan één man een helm droeg en de ander een petje. De twee reden op een scooter in het centrum van Almere Haven.Daarnaast wil de politie weten of er ergens een antracietkleurige scooter is aangetroffen.

Uw tip
Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met Politie Flevoland, overvallenteam district Zuid op telefoon nummer: 0900-8844 (0,13 Euro/minuut) of via faxnummer (0320) 215 982. Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.