Politie Zeeland


---


O-2664-2007 Alcoholcontroles
De politie heeft tussen vrijdag 20.00 uur en zaterdag 05.00 uur op verschillende plaatsen gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer.
De controles werden gehouden in de gemeenten Goes, Borsele, Kapelle en Noord-Beveland. Van de in totaal 49 afgenomen blaastesten bleek dat 9 bestuurders met teveel alcohol op achter het stuur zaten. Van 3 van hen werd het rijbewijs ingevorderd.

Z-2665-2007 Dronken automobilist rijdt achterop auto, Terneuzen
Op de Dijkstraat is vrijdagavond omstreeks 22.30 uur een 25-jarige automobilist uit het Belgische Oostende achterop een geparkeerde auto gereden.
Op straat werd van de 25-jarige man een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor de ademanalyse. De uitslag gaf aan dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.

W-2666-2007 Rijbewijs ingevorderd, Vlissingen
De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag het rijbewijs ingevorderd van een 40-jarige automobilist uit Vlissingen.
Hij kreeg op de Sloeweg een stopteken waarna van hem een blaastest werd afgenomen waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Na zijn aanhouding werd hij overgebracht naar het politiebureau voor de ademanalyse. Hij had 2,7 maal teveel alcohol op en ook zijn rijbewijs werd ingenomen. Nadat proces-verbaal was opgemaakt mocht hij weer naar huis.