Gemeente Assen


Feestelijke opening nieuw clubgebouw LTC

14 december 2007

Voetbalvereniging LTC is uit de brand. Zaterdag 15 december verricht wethouder Chris de Wal de feestelijke opening van het nieuwe clubgebouw van de vereniging. Begin juli vorig jaar brandde het clubgebouw grotendeels af. De vereniging zette de schouders eronder en heeft samen met de gemeente een plan gemaakt voor een nieuw onderkomen. De eerste paal werd geslagen op 10 mei 2007.

Met de oplevering van het nieuwe clubgebouw heeft de voetbalvereniging weer betere tijden in het vooruitzicht. Na de brand heeft LTC door de noodvoorzieningen en een beroving een moeilijke periode gekend. Met steun van de gemeente en een bijdrage van 10 euro van ieder lid kon LTC uit het dal klimmen.

In zes maanden tijd is een gebouw neergezet dat jaren meekan en voldoet aan de eisen van deze tijd. Dat betekent dat het van alle gemakken is voorzien om te kunnen voetballen en ontspannen. Ook zijn voorzieningen aangebracht voor koude/warmte opslag en bewegingssensoren op het licht. Het gebouw is dus zuinig in gebruik van energie.

De feestelijk opening is om 16.00 uur bij LTC aan de Wethouder Bergerweg 24. Tot 18.00 uur is er 'open huis' en om 20.00 uur is er een grote vuurwerkshow op het hoofdveld.