Gemeente Assen


Sherilyn van ´So you wanne be a Popstar´ bij Sportverkiezingen Assen!

11 december 2007

Niemand minder dan de jonge Sherilyn zal tijdens de sportverkiezingen op het Koopmansplein haar zangtalent ten gehore brengen! De twaalfjarige Sherilyn is bekend geworden door het programma ´So you wanne be a popstar´, waar zij als jongste deelneemster de strijd om de welbegeerde titel van ´popstar´ aanging.

Niet alleen de sportverkiezingen worden gehouden op 15 december. De hele dag staat in het teken van sport. Vanaf 12.00 uur vindt namelijk de Sportmanifestatie Assen 2007 plaats op het Koopmansplein. Daar zullen allerlei demonstraties en clinics verzorgd worden en presenteren verschillende sportverenigingen zich met hun sportaanbod. Tijdens al deze demonstraties is het niet de bedoeling dat het publiek alleen maar kijkt, nee mensen worden uitgedaagd om zelf in beweging te komen! Zo is er bijvoorbeeld een spectaculaire clinic trial, een klimwand en kunnen mensen getest worden op hun fitheid. En wat dacht u van een Wii competitie? De winnaar van deze competitie mag zelfs een exemplaar van deze dynamische spelcomputer mee naar huis nemen.

Om half vijf starten vervolgens de sportverkiezingen. Er worden prijzen uitgereikt in een viertal categorieën, te weten; sporter, sporttalent, sportploeg, sportorganisatie. Ook worden de sportcertificaten uitgereikt. De afsluiting van deze Sportmanifestatie wordt tenslotte verzorgd, door het jonge zangtalent Sherilyn.