Gemeente Halderberge


Onderzoek naar leefbaarheid en veiligheid in de wijk Albano Lob A (6 december 2007)

Inleveren huis- aan huis verspreide enquêteformulieren project de Schakel.

De Schakelbus met activiteiten in de wijk Albano lob A te Oudenbosch

Op zaterdag 15 december 2007 staat bij het grasveld aan het Darinkveld de Schakelbus. Deze bus komt voor het onderzoek van de Schakel. De bewoners uit Albano lob A kunnen hier hun enquêteformulieren inleveren of hulp krijgen bij het invullen hiervan. Ook zijn er vertegenwoordigers van Gemeente, Bernardus Wonen, Politie, de Markelanden en De Schakel en een afvaardiging van de gemeenteraad aanwezig in de bus. U kunt hier terecht voor vragen en suggesties. Er worden ook activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Het project de Schakel is een project om de leefbaarheid en veiligheid in de wijk Albano Lob A te onderzoeken. Op 22 november jl. zijn er huis-aan-huis enquêteformulieren verspreid in de wijk Albano lob A. De laatste datum dat deze formulieren kunnen worden ingeleverd is op zaterdag 15 december. De uitkomst en plan van aanpak hiervan wordt in februari 2008 door burgemeester Osterloh gepresenteerd aan de bewoners van de wijk Albano lob A.

Om een goed beeld te krijgen op welke punten de wijk Albano lob A nog meer kan worden verbeterd is het van groot belang dat zoveel mogelijk ingevulde formulieren worden ingeleverd of teruggestuurd.

Op 15 december wordt aan iedereen gedacht, ook aan de kleintjes, die kunnen worden geschminkt en gebruik maken van een springkussen. Ook kan er worden gevoetbald en zal er een pannawedstrijd plaats vinden. De koffie, thee en warme chocomel is gratis.

De Schakelbus staat die dag bij het Darinkveld van 10.00 uur tot 14.00 uur.
Berichttype Nieuws
Mutatiedatum 07/12/2007