Deelgemeente Charlois Rotterdam

Kerstmarkt zoekt vrijwilligers

Op zaterdag 15 december wordt voor de vierde maal de Charloise Kerstmarkt gehouden. Stichting Blommenfesteijn, die de Kerstmarkt organiseert, is nog op zoek naar mensen die een handje willen helpen.

Op zaterdag 15 december wordt het historisch gedeelte van Oud-Charlois rondom de Charloisse Kerksingel omgetoverd tot een sfeervolle Kerstmarkt, met tal van activiteiten, zoals optredens van straatartiesten, een Apres Ski Feest en een concert in de Oude Kerk.

Hoewel, omgetoverd? Voor de Kerstmarkt moet Stichting Blommenfesteijn heel wat werk verzetten. En hiervoor is men op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen. Zoals met de opbouw (vrijdag 14 december vanaf 9.00 uur), het afbreken (zondag 16 december van 12.00 tot 16.00 uur) of op de dag zelf (tussen 7.00 en 23.00 uur). Alle soorten hulp zijn welkom: zoals voor het betere sjouwwerk, verkeersbegeleiders, toezichthouders op de markt, schoonhouden van het terrein / straat, catering of hand- en spandiensten op verzoek van organisatie.

Interesse? Neem contact op Maayke Scheerman, telefoon 06 17690944 of per email: scheerman98@gmail.com.
Voor meer informatie over de kerstmarkt: www.kerstmarktcharlois.nl.