Politie Zeeland


---


O-2660-2007 Drie auto's betrokken bij aanrijding
Vanmorgen rond 07.15 uur vond op de N62 ter hoogte van Borssele een ongeval plaats waarbij drie auto's betrokken waren.
Een 61-jarige automobilist uit Terneuzen had te laat in de gaten dat zijn voorganger, een 53-jarige automobilist uit de gemeente Sluis afremde voor de stoplichten.
De auto van de 61-jarige raakte ook nog een bestelauto, bestuurd door en 39-jarige man uit de gemeente Terneuzen. Er was enkel blikschade.

O-2661-2007 Cosmetica buit bij inbraak, Goes
Vrijdag rond 01.00 uur werd ingebroken bij het Kruidvat aan de Ganzepoortstraat.
Uit de winkel werd een nog onbekende hoeveelheid cosmetica-artikelen weggenomen. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze inbraak en dan met name naar een groepje jongens. Dit groepje liep tussen 01.00 en 01.30 uur vanaf de Kruidvat in de richting van de V&D. Zij spraken twee meisjes aan die hen tegemoet kwamen fietsen. Met deze meisjes heeft de politie al gesproken. Getuigen kunnen bellen met 0900 - 8844.

O-2662-2007 Twee gewonden bij aanrijding, Rilland
Op de Oude Rijksweg is vrijdagmiddag omstreeks 17.30 uur een personenauto in botsing gekomen met een shovel. De twee inzittenden van de personenauto raakten hierbij gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.
De bestuurder van de personenauto, een 25-jarige man uit de gemeente Kapelle, reed over de Valkenisseweg en wilde op de kruising met de Oude Rijksweg linksaf slaan, richting de Oesterdam. Hij verleende hierbij geen voorrang aan een van links komende shovel, bestuurd door een 30-jarige man uit de gemeente Reimerswaal. De shovelbestuurder probeerde een aanrijding nog te voorkomen door hard op het rempedaal te trappen maar dit mocht niet baten. Door de botsing raakten de bestuurder en zijn 19-jarige zus die naast hem in de auto zat, bekneld. Zij werden door brandweerpersoneel uit de auto bevrijd. In het ziekenhuis werd van de 25-jarige automobilist een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

O-2663-2007 Boksbeugels en vuurwerk in beslaggenomen, Goes
De politie heeft vrijdagmiddag op de Grote Markt een 18-jarige jongen uit de gemeente Borsele aangehouden.
De jongen had 8 boksbeugels in zijn bezit. Omdat dit verboden is, werd de jongen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens verhoor bleek dat hij thuis ook nog diverse stuks vuurwerk waaronder strikers en nitraatbommen had. De boksbeugels en het vuurwerk zijn door de politie in beslaggenomen. Na opmaken van proces-verbaal is hij later weer in vrijheid gesteld.