Ingezonden persbericht

()

Via deze mail willen wij u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn op 14 december a.s. bij de viering van het hoogste punt van de laatste woontoren en het afronden van de ruwbouwfase te Leiden. Het ontvangst op de bouwplaats is vanaf 14.15 uur met om circa 14.30 uur een "lichte" officiële handeling vanwege het bereiken van het hoogste punt van de laatste woontoren en het afronden van de ruwbouwfase.
Aansluitend aan deze handeling zal de middelste woontoren, Equester, voor iedereen toegankelijk zijn. De woontorens Dolphin en Trident zullen NIET toegankelijk zijn vanwege de staat waarin zij zich bevinden (tè ver = schadegevoelig danwel ruwbouw-/gevelfase = onveilig voor publiek).
Het bouwterrein wordt om 16.00 uur afgesloten.

Wij verzoeken u uw auto niet op het bouwterrein, maar buiten de bouwhekken te parkeren.
In verband met de veiligheid verzoeken wij u om niet vroeger aanwezig te zijn omdat het bouwterrein, ondanks de getroffen veiligheidsvoorzieningen, een gevaarlijke plaats blijft. Mede gelet op de veiligheid verzoeken wij u de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Ter voorkoming van eventuele schade verzoeken wij u voor de bouw geschikte kleding te dragen.
Mocht u naar aanleiding van de bezichtiging vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u deze per e-mail richten aan c.vandalen@vorm.nl

Voor informatie over het project wil ik u verwijzen naar de internetsite http://roomburg.vorm.nl/

Wij vragen u vriendelijk aan te geven als u van de uitnodiging gebruik maakt om het project te bekijken, zodat wij hier rekening mee kunnen houden voor het aantal persmappen. Aanmelden kan bij ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
VORM Bouw BV

Carolien van Dalen van Dieren
PR & Communicatie

Veerweg 165
Postbus 16, 3350 AA Papendrecht
Tel: 078 6421339
Fax: 078 6415699

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag