Vereniging 'De Friesche Elf Steden'


Elfstedentocht

Laatste update 30 november om 21:33


Ledenvergadering 14 december 2007 in Franeker

Voor het eerst sinds jaren is de ALV van onze vereniging niet in het FEC in Leeuwarden. Het was niet mogelijk om de vergadering op 14 december op onze vaste locatie te organiseren, omdat daar geen ruimte beschikbaar was. Het bestuur heeft daarom gekeken naar een andere locatie. Wij nodigen alle leden dan ook van harte uit voor de vergadering op 14 december aanstaande in een van onze andere elf steden: Franeker.

Op de agenda dit jaar onder meer:

* verslagen van de secretaris en penningmeester over het verenigingsjaar 2006/2007

* begroting verenigingsjaar 2007/2008

* verkiezing bestuursleden: Jan Zijlstra, Harry van der Werf en Oeds de Jager zijn reglementair aftredend, maar stellen zich herkiesbaar. Het bestuur beveelt hun herverkiezing bij de vergadering van harte aan. Jannewietske de Vries is reglementair aftredend, maar stelt zich niet herkiesbaar. Het bestuur stelt Oeke Mulder voor als kandidaat van de functie van Jannewietske de Vries (in de bijgevoegde uitnodiging vindt u meer informatie over Oeke Mulder)

* benoeming nieuwe voorzitter: Wiebe Wieling heeft twee jaar de functie van vicevoorzitter binnen het bestuur ingevuld. In deze periode heeft hij zich gedegen ingewerkt. Het bestuur beveelt hem dan ook van harte aan als voorzitter van de vereniging. In de uitnodiging hierover ook meer informatie.

* aftreden van de voorzitter Henk Kroes:het programma-onderdeel na de pauze staat volledig in het teken van het aftreden van Henk Kroes

Meer informatie over de agenda en een routebeschrijving naar Zalencentrum Bloemketerp in Franeker vindt u hier in de uitnodiging (PDF-bestand). De vergadering begint om 17.00 in Franeker!

Vereniging 'De Friesche Elf Steden', Postbus 569, 8901 BJ, Leeuwarden