Ingezonden persbericht


PERSBERICHT ­ MELKWEG AMSTERDAM

Rauw verhuist naar de Melkweg

De succesvolle dansavond Rauw verhuist vanaf januari 2008 naar de Melkweg. De oude locatie 11 is te klein geworden voor de succesvolle crossover dance-avond en de vernieuwde Max-zaal van de Melkweg biedt het ideale nieuwe onderkomen. Bovendien gaat 11 aan het einde van komende zomer dicht. Rauw heeft met eerdere edities in het Utrechtse Tivoli al bewezen goed uit de verf te komen in een poppodium.
Ruim drie jaar geleden begon de organisatie Meubel Stukken, een groep creatievellingen rond dj Joost van Bellen, met het concept Rauw. Verrassende en creatieve dansavonden die met een mix van elektronische muziek en gitaarmuziek symbool staat voor een nieuwe trend in uitgaansland. Vele bekende artiesten die nu op eigen kracht volle zalen trekken waren voor het eerst te zien op Rauw; een rol die de Melkweg als poppodium al jaren vervult en mede daarom is deze nieuwe samenwerking niet meer dan logisch. Rauw valt voortaan binnen klinch, het platform voor elektronische muziek van de Melkweg (http://klinch.hyves.nl)

Op 14 december vindt de laatste Rauw plaats in 11, met een overvolle, totaal Nederlandse line-up. De eerste Rauw in de Melkweg is op vrijdag 11 januari 2008, de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt!

Zie ook het artikel dat onlangs op 3voor12 verscheen: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/37694261

Rauw, vanaf januari elke tweede vrijdag van de maand in de Melkweg. Eerste editie: 11 januari. meer info: www.melkweg.nl / http://klinch.hyves.nl