Ausma De Jong Advocaten opent haar deuren in Utrecht


UTRECHT, 20071214 -- Misdaad journalist en crime-deskundige John van den Heuvel opent vandaag officieel het nieuwe statige pand van Ausma De Jong Advocaten aan de Maliesingel 2 te Utrecht. De opening is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het spraakmakende advocatenkantoor van Willem Jan Ausma, Onno de Jong en Robert Maanicus

Ausma, die recent nog genomineerd werd tot `beste advocaat van 2008' De Jong en Maanicus hebben regelmatig het nieuws gehaald met spraakmakende zaken als de Campina-zaak, de Hofstadgroep, Tienermoeder, Weerdsingel-moord, Ondiep, moord Ilona Németh - Amin M.

Samen hebben zij Ausma De Jong Advocaten uitgebouwd tot een gerenommeerd kantoor met 13 advocaten waar zowel particulieren als bedrijven op een aantal specifieke rechtsgebieden op hoogstaand niveau worden bijgestaan.

"Ausma De Jong Advocaten heeft de laatste jaren een sterke expansie doorgemaakt en is uitgegroeid tot een kantoor van formaat. In lijn met deze groei is besloten vanuit Nieuwegein te verhuizen naar een nieuwe vestiging die qua omvang en uitstraling aansluit bij het kantoor", zegt Willem Jan Ausma. "Vol trots open wij dan ook ons nieuwe kantoor aan de Maliesingel 2".

Tijdens de opening zal John van den Heuvel tevens het eerste exemplaar van het boekje `Maliesingel 2' - een verrassende verhalenbundel van Simon Vuyk over de gebeurtenissen rond Ausma De Jong Advocaten - officieel aan het trio overhandigen.

De gasten krijgen tijdens de opening tevens een exemplaar overhandigd van dit boekje, wat door Peter R. de Vries omschreven werd als "Een kostelijk boekje over het bekende advocatenkantoor Ausma en De Jong en een prachtige kijk in het leven van de gedreven strafpleiters, hun cliënten, hun werkwijze, emoties en eigenaardigheden. Vlot, humoristisch en soms ook ontroerend...'




Naast hun succesvolle strafrechtpraktijk beschikt Ausma De Jong Advocaten over specialisten met ruime ervaring in het Fiscaal Recht, Personen- en Familierecht, Verblijfsrecht, Arbeidsrecht, Civielrecht en Huurrecht. Hun aanpak van zaken is doelgericht waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de cliënt.

Ausma De Jong Advocaten is gevestigd op de hoek van de Maliesingel 2 met de Nachtegaalstraat.





Ingezonden persbericht