Ingezonden persbericht



DLV Plant start nieuwe onderneming in Ethiopië.

DLV Plant start per 1 januari 2008 met een eigen zelfstandige onderneming in Ethiopië. Het bedrijf richt zich in eerste instantie op advisering van ondernemers in de snijbloemensector (speciaal Roos). De leidraad is om een hoge servicestandaard en persoonlijk contact te houden met iedere klant.

Het bedrijf DLV Plant Ethiopië staat onder leiding de heer Jan Willem de Putter woonachtig in Ethiopië. Jan Willem is actief als consultant in de rozensector in Ethiopië. Jan Willem zal DLV Plant in Ethiopië vertegenwoordigen en in samenwerking met adviseurs uit Nederland de tuinbouwsector in Ethiopië van advies voorzien. Het team wordt in de komende jaren verder uitgebreid en actief worden in andere sectoren. Met deze stap speelt DLV Plant in op de enorme ontwikkelingen van de tuinbouw in Ethiopië.

Met de oprichting van DLV Plant Ethiopië geeft DLV Plant verder vorm aan haar ambitie om internationale activiteiten verder uit te breiden. DLV Plant heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Rusland, Servië, Groot-Britannië en Ethiopië.

DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijke advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren . Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 160 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst. DLV Plant heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Rusland, Servië en Groot Britannië. Voor meer informatie, kijk op www.dlvplant.nl