Raamovereenkomsten bekrachtigd voor C2000 randapparatuur

14/12/2007 09:01



VTS Politie Nederland



De Bilt - Op donderdag 13 december 2007 heeft de vts Politie Nederland 12 raamovereenkomsten met 7 leveranciers ondertekend voor C2000 randapparatuur, eindgebruikerproducten, accessoires en diensten.

De ondertekening vond plaats in de Bilt en werd verricht door de heer Co Hoogendoorn, algemeen directeur vts Politie Nederland en tegelijk voor de aangesloten partijen van de Brandweer, Ambulancezorg, de KMar en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De aanwezige leveranciers en medeondertekenaars van de overeenkomsten waren Abiom, Koning en Hartman, KPN, Lumidee en Imtradex, P2000 alarmeringsystemen, Sepura en Zenitel.

Betekenis raamovereenkomsten
Optimaal werkende C2000 randapparatuur, accessoires en eindgebruikersproducten zijn van essentieel belang voor de gebruikers van C2000. Voor het digitale communicatienetwerk voor de Nederlandse hulpverleningsdiensten C2000 zijn circa 80.000 randapparaten (portofoons, mobilofoons en alarmontvangers) in gebruik. Met het bekrachtigen van de raamovereenkomsten kunnen C2000 randapparaten, accessoires en eindgebruikersproducten de komende drie tot vijf jaar worden vervangen.

Ervaren leveranciers
De gecontracteerde leveranciers zijn allemaal spelers die zich reeds bewezen hebben op het gebied van digitale radiocommunicatie en ruime ervaring hebben met de Nederlandse hulpverleningsdiensten. VtsPN is met deze selectie van vooraanstaande bedrijven dan ook verzekerd van kwaliteit en continuïteit.





http://www.politie.nl