Ingezonden persbericht


Vrijdag 14 december 2007

Jumpen en Tecktonik!
Superfeest van Rotterdampas voor iedereen

Jumpstyle én Tecktonik is goed voor je! Daarom organiseert Rotterdampas en de dienst Sport en Recreatie het eindejaarsfeest Rotterdampas JUMP! op vrijdag 28 december 2007 in de Baja Beach Club. Jeckyll & Hyde geeft hier een spetterend optreden.

Dit superfeest, voor iedereen van 6 t/m 14 jaar, duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Lekker dansen en springen op muziek van DJ Dimitri met vijf professionele jumpers. Hoogtepunt is het spetterende optreden van Jeckyll & Hyde; dé act van het moment.

En er is nog veel meer te doen! Er zijn optredens van de Incredible Dancers, een Soccershowdown met bekende voetballers en een spetterende Ropeskipping. Uitgedanst? Laat je dan opmaken door leerlingen van het Zadkine College, ga jongleren met Circus Rotjeknor of verbeter je score met gamen op Wii en Nintendo. Voor iedereen is er een gratis suikerspin en een speciaal kado. Kom naar de Baja Beach Club, Karel Doormanstraat 10-12 in Rotterdam.

Een kaartje voor dit speciale feest kost maar ¤ 2,50 en is met een Rotterdampas zelfs gratis. Kaarten zijn t/m 21 december te koop bij de Rotterdampaswinkel in de Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110 en op 28 december aan de deur van de Baja Beach Club. Wees er snel bij, want op=op. Het evenement is rook- en alcoholvrij. Kinderen tot 10 jaar alleen toegang met begeleiding.

----------