VAPRO


Online onderzoek knelpunten rubber- en kunststofindustrie

De Federatie NRK heeft, samen met de vakorganisaties FNV Bondgenoten, CNV BedrijvenBond en De Unie, aan VAPRO-OVP opdracht gegeven een onderzoek uit te voeren naar de behoeften op de gebieden instroom en scholing van nieuwe en zittende werknemers en samenwerking tussen bedrijven en vmbos, rocs, hbos en universiteiten.

Door de vergrijzing is de uitstroom van de meeste bedrijven in de Nederlandse rubber- en kunststofindustrie de komende jaren groot. Daar staat veelal een beperkte instroom van voldoende gekwalificeerd personeel tegenover. Door deze trend wordt onze bedrijfstak voor grote uitdagingen gesteld. Om uw belangen goed te kunnen behartigen en adequaat in te kunnen spelen op knelpunten, willen we een compleet en up-to-date beeld krijgen van de uitdagingen waar u voor komt te staan.

Onderzoek met online enquête Uw medewerking is essentieel. Daarom vragen wij u vriendelijk doch dringend aan dit onderzoek mee te werken en de vragenlijst in te vullen. Dit zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek wordt een strategie opgesteld om de knelpunten aan te pakken. Door uw deelname kunt u een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een goede strategie, die ook aan uw bedrijf ten goede zal komen.

U kunt via deze link naar de enquête gaan. Inlognaam: 001-NRK-2
Wachtwoord: NRK0500

Vragen
Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met dhr. R. Verhoef van VAPRO-OVP, tel. 070-3378364 of enquete@nrk.nl. (Let op: van 24 december tot 2 januari zijn wij gesloten.)