Gemeente Doetinchem

Villa Ruimzicht nieuwe trouwlocatie in Doetinchem

Trouwlustigen kunnen zich vanaf nu ook in hotel-restaurant Villa Ruimzicht in de echt laten verbinden. Burgemeester Kaiser heeft Ruimzicht op 13 december jl. aangewezen als nieuwe trouwlocatie. Daarmee komt het totaal aantal trouwlocaties in de gemeente Doetinchem op zeven.

Na een grondige verbouwing is de voormalige predikantenschool Ruimzicht aan de Ds. Van Dijkweg in Doetinchem in september in gebruik genomen als hotel en restaurant. Op verzoek van de directie van Villa Ruimzicht heeft burgemeester Kaiser het pand aangewezen als nieuwe trouwlocatie. Het rijksmonument is een goede aanvulling op het aanbod van trouwlocaties in Doetinchem.

Zeven
Met Ruimzicht komt het totaal aantal trouwlocaties in Doetinchem op zeven. Op 27 november 2007 wees de burgemeester Partycentrum De Olde Beth in Wehl en Het Onland in Gaanderen al aan als trouwlocaties. In Wehl en Gaanderen waren tot dan geen trouwlocaties voorhanden, terwijl daar wel vraag naar was. Daarnaast kunnen aanstaande echtparen elkaar het jawoord geven in het koetshuis van kasteel De Slangenburg, in kasteel De Kelder, in partycentrum Hart van Doetinchem en in de trouwzaal in het stadhuis. Alle reserveringen voor een huwelijksvoltrekking op een externe locatie lopen via de gemeentewinkel van de gemeente Doetinchem.