Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Celebrating Diversity!
Eerste restaurant van The Colour Kitchen geopend

Vrijdag 14 december 2007

Vandaag opent de eerste vestiging van The Colour Kitchen de deuren aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam. Daarmee is het tijd voor Celebrating Diversity! The Colour Kitchen respecteert de verschillende culturen die Nederland rijk is en brengt deze bij elkaar. Dit doet zij in het restaurant met een Modern Global Cuisine, waar de gasten hun eten met elkaar delen. Maar ook met een stichting die enthousiastelingen met een horecadroom een kans biedt.

Vanavond viert The Colour Kitchen de officiële, maar vooral feestelijke opening. Actrice, présentatrice en comédienne Soundos geeft hierbij een optreden. Zij staat achter The Colour Kitchen. Soundos vertelt; 'Dankzij The Colour Kitchen is goede horeca weer terug in Amsterdam. Je merkt het bij binnenkomst direct aan de sfeer, bij de vriendelijke bediening en bij het eten wat met liefde is gemaakt.' Vanaf morgen zijn gasten welkom in het restaurant voor lunch of diner.

The Colour Kitchen bestaat uit restaurants en een stichting. De restaurants hebben een Modern Global Cuisine, die is ontstaan en geïnspireerd door de combinatie van de verschillende culturen die Nederland rijk is. In The Colour Kitchen is het foodconcept gebaseerd op samen delen. Je deelt je gerechten met je tafelgenoten. Stichting The Colour Kitchen biedt mensen die in de horeca willen werken een opleiding. Van kok tot bartender. Een aantal 'talenten' krijgt bovendien de mogelijkheid om ondernemer te worden in één van de toekomstige vestigingen van The Colour Kitchen. Juist door de (culturele) verschillen van deze jongeren te koesteren, haalt de onderneming het beste in ieder individu naar boven. Hiermee introduceert The Colour Kitchen een werk-leertraject. Uniek, eigentijds en met een innoverende werking in de arbeidsmarkt.

De ambities van The Colour Kitchen houden niet op bij de opening van deze eerste vestiging. De initiatiefnemers hebben al een tweede locatie in Amsterdam op het oog. De opening van The Colour Kitchen op Oostenburgereiland staat gepland voor 2009. Tevens voert The Colour Kitchen gesprekken met verschillende grote steden om concrete plannen voor te bereiden.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht