Gemeente Valkenswaard

Sportinformatiegids KIDS Sportbundel uitgedeeld

Sportinformatiegids KIDS Sportbundel uitgedeeld

Na een geslaagde uitgave van de eerste Sportinformatiegids voor alle leerlingen in het basisonderwijs is in de voorbije maanden hard gewerkt aan een nieuwe editie. De KIDS Sportbundel is afgelopen week uitgedeeld aan de groepen 5 tot en met 8 van alle basisscholen in Valkenswaard.

In deze zogenaamde 'KIDS Sportbundel' wordt het sportaanbod van de Valkenswaardse verenigingen in beeld gebracht. Sportverenigingen stellen zichzelf voor en geven informatie. Daarnaast bieden verenigingen de kinderen de mogelijkheid tot het volgen van gratis introductietrainingen. Kinderen en ouders kunnen nu op een overzichtelijke manier zien wat de Valkenswaardse sportverenigingen allemaal te bieden hebben en onder welke condities. Door de Sportinformatiegids kunnen ouders een gerichte keuze maken voor een sport die past bij hun kind.

Breedtesportimpuls
De KIDS Sportbundel is een uitgave van de gemeente Valkenswaard. De gids is tot stand gekomen in samenwerking met de stichting Sportservice Noord-Brabant, de landelijke sportbonden en de Valkenswaardse sportverenigingen. Het is een onderdeel van het project KIDS dat in het kader van de Breedtesportimpuls uitgevoerd wordt om de jeugd structureel meer te laten bewegen.

Meer informatie
Voor meer informatie over het KIDS project kunt u terecht bij de heer Ad van der Heijden van de afdeling Publiekszaken van de gemeente. Hij is telefonisch te bereiken via 040-2083 633 of via e-mail ad.heijden@valkenswaard.nl. De projectorganisatie is verder in handen van mevrouw Ira Coenen. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 013-5349 027 of via e-mail i.coenen@ssnb.nl.