Stichting Natuur en Milieu

Volg de onderhandelingen

c,mm,n vanavond in Klimaatshow

14 december 2007 - Vanavond is c,mm,n in het televisieprogramma De Klimaatshow. NCRV, Nederland 2, 20.25 uur.

Young Professional Jacco Lammers (afgestudeerd aan de TU-Delft) presenteert de duurzame auto c,mm,n als één van de toekomstplannen voor een klimaatvriendelijk 2050. Duurzame mobiliteit staat op het punt van een doorbraak. Jacco vertelt wat c,mm,n voor mogelijkheden heeft en hoe de open-source ontwikkeling verloopt.

c,mm,n is het duurzame mobiliteitsconcept dat Natuur en Milieu ontwikkelde in samenwerking met de drie Nederlandse technische universiteiten (Twente, Eindhoven en Delft).

Klik hier voor een uitgebreide presentatie over c,mm,n

De Klimaatshow is een spektakel waarin vijf YP´s plannen voor een veilig en duurzaam Nederland in 2050 presenteren. De ideeën die de YP´s presenteren zijn vooruitstrevend en ambitieus, maar bovenal realistisch en werkbaar. Variërend van flexibele stedenbouw, drijvende steden tot schone scheepvaart.

De vijf YP´s pitchen hun ideeën aan een jury van deskundigen: weerman/presentator Erwin Kroll (juryvoorzitter), Annemarie Rakhorst (zakenvrouw van het jaar 2000 en specialiste op het gebied van duurzaam ondernemen) en Salomon Kroonenberg, hoogleraar toegepaste geologie.

Zie ook: www.autoindetoekomst.nl

Publicatiedatum: 14-12-2007