MyPoi World geeft gratis navigatiestem van de Kerstman weg

14/12/2007 12:03



MyPoi World B.V.



Oldenzaal, 14 december 2007

Het Oldenzaalse bedrijf MyPoi World BV, dat zich specialiseert in het leveren van content en applicaties voor navigatiesystemen geeft vanaf vandaag een gratis Kerstman-navigatiestem weg. Op de website www.mypoiworld.com kan iedereen die in het bezit is van een navigatiesysteem van TomTom (R), Garmin (R) of Mio (R) (MyPoi World ondersteunt nagenoeg alle types van deze merken) zich tot aan het nieuwe jaar door de originele "MyPoi Kerstman-stem" naar een bestemming laten navigeren. Naast de Kerstman-stem, zijn kerstgeluiden en leuke kerst-woordspelingen verwerkt in de navigatie-instructies. Gebruikers van navigatiesystemen zullen dus zeker in de kerststemming komen met deze gratis stem!

"Iedereen die in deze tijd van het jaar op de weg zit is al bekend met de vele kerstmuziek die voorbij komt op alle radiozenders. Wij willen de gebruikers van navigatiesystemen een extra kerstgevoel meegeven door een navigatiestem van de Kerstman gratis als download aan te bieden op onze website" , aldus Jacques Neuvel, medeoprichter van MyPoi World BV. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is op de website een stukje laadsoftware met daarin de navigatiestem downloaden, vervolgens het navigatiesysteem aan de PC te koppelen en met één druk op de knop wordt de stem vervolgens naar het systeem overgezet. " Een kind kan de was doen, en met het oog op de feestdagen is dit vast een cadeautje dat wij weggeven om de standaardstem die iedereen toch al kent, te vervangen door de gezellige stem van de MyPoi Kerstman", zegt Jacques Neuvel.

De navigatiestem is gratis te downloaden op www.mypoiworld.com en zal hier tot 1 Januari 2008 te verkrijgen zijn.

Einde persbericht.





http://www.mypoiworld.com


Noot voor de redactie:

Over MyPoi World:

MyPoi World is een nieuw bedrijf, actief in de markt van navigatiesystemen en software. MyPoi World heeft tot doel hoogwaardige content en applicaties te leveren aan gebruikers van navigatiesystemen. MyPoi World heeft een softwareprogramma ontwikkeld die de complexiteit van het laden van dergelijke informatie en applicaties op navigatiesystemen terugbrengt tot een druk op de knop. In oktober en november van dit jaar heeft MyPoi World al de volgende producten op de markt gebracht: MyPoi Clubvinder Hockey, MyPoi Clubvinder Voetbal, MyPoi Flits Alarm Benelux, MyPoi Flits Alarm Europa, MyPoi Voices, MyPoi Voices 2 en MyPoi Lekker.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (