ABVAKABO FNV

Voorbereidingen nieuwe cao SVB: wat zijn uw prioriteiten?

De cao SVB eindigt pas op 31 maart 2008, maar desondanks zijn wij met kaderleden al druk bezig met nadenken over de inzet voor de nieuwe cao-onderhandelingen. We willen daarom graag horen wat uw prioriteiten zijn! U leest alles over de conceptinzet in de nieuwsbrief van 12 december.

Wanneer de cao onderhandelingen zullen starten is op dit moment nog niet duidelijk, echter wij gaan er van uit dat we begin 2008 gaan starten met onderhandelen. En ja, op dat moment is het natuurlijk wel handig als al bekend is wat de leden willen. Zodoende sturen we u nu al een nieuwsbrief met de vraag aan u: Wat vindt u van de concept-inzet, wat mist u, wat moet eruit?

U kunt tot en met zondag 6 januari via de enquête uw prioriteiten aangeven voor de nieuwe cao. Nadat wij de reacties van de leden hebben geïnventariseerd wordt in overleg met de LAC de definitieve inzet bepaald.

Laat uw wensen horen via de website!

Wij horen graag uw wensen voor de nieuwe cao SVB. U krijgt ook de gelegenheid om aan te geven of u bepaalde onderwerpen mist en zo ja, welke. Uiteraard kunt u, zodra we een onderhandelingsresultaat bereikt hebben, daarover ook nog uw stem uitbrengen.

Vul de enquête in