Speeddaters hebben 91% kans op een match

14/12/2007 09:57



Zullenwij



Met een slagingspercentage van 91% is speeddaten hét middel voor singles om een leuke date of zelfs een partner te vinden.

Uit de statistieken van de grootste speeddate aanbieder in Nederland, blijkt dat 91% van alle speeddaters na een speeddate minimaal 1 match heeft. Een wederzijdse match. Een speeddate vindt plaats met ongeveer 25 mannen en 25 vrouwen. Iedereen spreekt elkaar drie minuten en geeft met een JA of NEE aan of hij/zij nog een keer contact wil met de ander. Bij een wederzijdse JA is er sprake van een match. Er is geen andere manier bekend waarmee singles in zo'n korte tijd zoveel resultaat hebben met het vinden van een date of relatie.

Tamara Timmermans van Zullenwij speeddaten.nl vertelt: "het hoge matchpercentage heeft allereerst te maken met de doelgroep. Wij organiseren speeddateavonden voor midden en hoger opgeleiden in bepaalde leeftijdscategorieën. Op die manier zorg je er al voor dat een doelgroep op dit vlak met elkaar matcht". Aldus Tamara. Het succes van speeddaten komt vooral door de combinatie van elkaar 'in het echt' zien en spreken. Volgens Zullenwij is één match nog minimaal. "De meeste speeddaters hebben drie tot vijf matches na een avond en daar zijn al heel wat relaties uit voortgekomen".

Zullenwij speeddaten.nl organiseert samen met 10 seconds dating speeddate avonden in toplocaties door het hele land; Hotel Arena in Amsterdam, Hotel New York in Rotterdam, De Danzig in Den Haag en de Drie Gezusters in Tilburg en Groningen. Komend jaar verwachten zij ook te speeddaten in Utrecht, Breda, Nijmegen, Eindhoven en Zwolle.





http://www.zullenwij.nu/speeddaten