Gemeente Borsele

Wie wordt de 'Vrijwilliger van het Jaar' in Borsele? [06-12-2007 12:59]

Heinkenszand, 6 december 2007

De spanning in Borsele stijgt. Op vrijdag 14 december aanstaande organiseert de gemeente Borsele namelijk de Dag van de Vrijwilliger. En op deze dag worden niet alleen vrijwilligers in het zonnetje gezet, maar wordt ook bekend welke vrijwilliger zich een jaar lang Vrijwilliger van het Jaar mag noemen.

Borselse vrijwilligersorganisaties werden in oktober opgeroepen vrijwilligers aan te melden om voor deze eervolle titel in aanmerking te komen. Deze oproep heeft geresulteerd in zes genomineerden, die zich allemaal op een bijzondere manier inzetten voor de (Borselse) samenleving.

Veel stemmen uitgebracht
De inwoners van Borsele konden de afgelopen weken hun stem uitbrengen op de persoon waarvoor zij de voorkeur aan geven via e-mail (vrijwilligervanhetjaar@borsele.nl) en internet (www.borsele.nl). Op dit moment zijn al 700 stemmen uitgebracht. Stemmen kan echter nog tot woensdag 12 december, 12.00 uur. De gemeente Borsele roept iedereen op aan deze gratis stemming mee te doen.
Alle genomineerden worden vrijdag 14 december vanaf 19.30 uur uitgenodigd in raadsboerderij t Hof Stenevate in Heinkenszand. Belangstellenden zijn van harte welkom het programma bij te wonen. Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

19.30 uur: Ontvangst met koffie en gebak
19.45 uur: Opening door mevr.M.M.D. Vermue-Vermue, wethouder gemeente Borsele
19.50 uur: Genomineerden Vrijwilliger van het Jaar 20.15 uur: Amusement
20.35 uur: Genomineerden Vrijwilliger van het Jaar 21.00 uur: Bekendmaking Vrijwilliger van het Jaar 21.15 uur: Amusement
21.30 uur: Afsluiting onder het genot van een hapje en een drankje

Uiteraard ontvangen alle genomineerden een mooi aandenken.