Aedes

aedesnet.nl

Persberichten

Persuitnodiging: Congres Innovatiekracht in wonen en zorg

11 december 2007

Geachte redactie,

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg maakt op 13 december 2007 de winnaar bekend van de verkiezing van het meest vernieuwende woonzorgproject. Dit gebeurt tijdens het jubileumcongres Innovatiekracht in Wonen en Zorg. Aan de vooravond van het congres presenteren minister Vogelaar voor Wonen, Wijken en Integratie (WWI) en staatssecretaris Bussemaker van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) naar verwachting hun actieplan voor Wonen met welzijn en zorg. Dit plan zal tijdens het congres een prominente plaats innemen. Het congresprogramma is bijgevoegd bij deze uitnodiging.

Het congres vindt plaats op:
Donderdag 13 december 2007
Aanvang: 10.00 uur
Verkiezing winnaar meest vernieuwende woonzorgproject: 14.00 uur Presentatie Actieplan: 14.20 uur
Locatie: NBC, Blokhoeve 1 te Nieuwegein

Indien u aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u om uw komst vooraf door te geven aan
Nestas Communicatie, mevrouw Esther Rijken op telefoonnummer (036) 530 77 13.

Het congres
Het congres Innovatiekracht in Wonen en Zorg van Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg is georganiseerd ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan. Voor de verkiezing van het meest vernieuwende woonzorgproject zijn 100 projecten ingediend, waarvan er tien zijn genomineerd. De kiesraad bestaat uit landelijk bekende deskundigen. De winnaar ontvangt uit handen van Niny van Oerle, voormalig Tweede Kamerlid en lid van de kiesraad een speciaal ontworpen kunstwerk van Noud Verhave.

ActiZ
ActiZ is de brancheorganisatie van circa 500 zorgondernemers. Haar leden bewegen zich in de markt van zorg, wonen, welzijn, preventie en aanverwante diensten. Met een jaarlijkse omzet van circa 12 miljard euro en 400.000 werknemers behoort de branche tot de grootste economische sectoren van ons land.

Aedes
Aedes vereniging van woningcorporaties is de branchevereniging van woningcorporaties in Nederland. De ruim 500 leden van Aedes werken, vanuit ongeveer 1.000 vestigingen en werkmaatschappijen, aan duurzaam en betaalbaar wonen in leefbare buurten en woonkernen. Woningcorporaties zorgen dat ruim 2,4 miljoen huishoudens goed wonen.