Magic Hands neemt specialisten van ISDC team over


NIEUWEGEIN, 20071213 -- Magic Hands BV, leverancier van Magic dienstverlening voor het ontwikkelen van bedrijfskritische maatwerk- en standaardapplicaties, heeft een akkoord met ISDC gesloten. De overeenkomst houdt in dat het Nederlandse Magic softwareontwikkelteam van ISDC, `'Magic Delivery Nederland'', per 1 januari 2008 in dienst treedt van Magic Hands Consultancy BV.

ISDC kiest voor deze nieuwe aanpak omdat het een vervolg is op haar beleid om haar softwareontwikkelactiviteiten te concentreren in haar eigen Roemeense vestiging. De afgelopen jaren zijn deze activiteiten fors uitgebreid. Op dit moment beschikt ISDC over een modern ontwikkelcentrum met 160 hoog gekwalificeerde medewerkers. Zij voeren .Net- en Java-ontwikkel- en onderhoudsprojecten uit evenals Facilitated Nearshorediensten. Magic blijft deel uitmaken van ISDC's portfolio van Facilitated Nearshorediensten. Daarbij wordt samengewerkt met Magic Hands.

Peter Bruining, Algemeen Directeur bij Magic Hands, is zeer verheugd over de uitbreiding van zijn team ontwikkelaars: "ISDC is een partij die de kwaliteit van projecten zeer hoog in het vaandel heeft staan. Daarom zijn de medewerkers ook hoog opgeleid én enthousiast. Het is voor ons zeer waardevol om op deze manier ons team met vakmensen uit te breiden.
Peter Vos, Technisch Directeur bij Magic Hands: De overeenkomst met ISDC ondersteunt ons streven om uit te groeien tot de grootste aanbieder van `Magicians' met een zeer hoog kwaliteit- en kennisniveau. De klanten en toekomstige klanten zullen op het gebied van beschikbaarheid en expertise hier optimaal van profiteren."

Cor Geertsma, CEO bij ISDC: "Het overdragen van onze Nederlandse Magic delivery team is een vervolg op het ingezette beleid. Voor onze Magic klanten betekent dit dat zij toegang hebben tot een uitgebreid en uitstekend kennisniveau en samenwerken met het grootste Magic ontwikkelteam in Nederland"

Over Magic Hands

Magic Hands is een Magic Solution/Consulting Partner en biedt de volgende diensten aan:
* Standaard applicaties (Financieel/CRM/Handel/Urenregistratie/Planning/HRM)
* Support Level Agreements
* Detachering
* Projecten
* Licenties

Meer informatie over Magic Hands BV kunt u vinden op de internetsite www.magic-hands.com .

Over ISDC

Integrated Systems Development Corporation (ISDC), opgericht in 1990 en leverancier van nearshore outsourcingsdiensten, is gespecialiseerd in het snel en kosteneffectief moderniseren, ontwikkelen, integreren en onderhouden van bedrijfskritische maatwerk applicaties voor grote en middelgrote organisaties. Hierbij wordt sinds 1997 gebruik gemaakt van een eigen ontwikkelcentrum in Roemenië. ISDC is expert in het effectief inzetten van nearshore JAVA, .Net en Magic-specialisten in applicatieontwikkelprojecten voor Nederlandse organisaties. Het hoofdkantoor van ISDC bevindt zich in Hilversum.

Meer informatie over ISDC kunt u vinden op de internetsite www.isdc.nl .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Magic Hands BV Integrated Systems Development Corporation bv
Parkerbaan 2 Laapersveld 43
3439 MC Nieuwegein 1213 VB Hilversum
Tel.:+31(0)30 85 00 410 Tel.: 035-623 80 15
Fax:+31(0)30 85 00 411 Fax: 035-623 79 83


A.P. Bruining Algemeen Directeur J. Voorwinden Manager Business Support
p.bruining@magic-hands.com jaapv@isdc.nl


P.A. Vos Technisch Directeur
p.vos@magic-hands.com