Internationaal crossdisciplinair designbureau in kauwgomballenfabriek


`reggs kijkt anders'

AMSTERDAM, 20071213 -- Amsterdam, 13 december 2007 - reggs is het nieuwe crossdisciplinaire designbureau onder leiding van Elsbeth van der Spek en Joost Jaeger. Het nieuwe bureau heeft zich onlangs gevestigd in De Kauwgomballenfabriek in Amsterdam.

reggs is een strategisch crossdisciplinair designbureau dat vanuit loyaliteit en design aan duurzame klantrelaties werkt en waarbij de opdrachtgevers wordt geleerd anders te kijken naar hun eigen merken en producten.

Binnen reggs treffen de opdrachtgevers een smeltkroes van disciplines aan, verdeeld over vier vakgebieden, bij reggs districten genoemd. Daar waar andere bureaus hun activiteiten in afzonderlijke business units onderbrengen, zijn de kerndisciplines bij reggs in één team op één gezamenlijke, open werkvloer ondergebracht. Door bundeling van deze individuele talenten sluit creativiteit naadloos aan op de knowhow en krijgt ieder project een extra dimensie.


reggs leert merken anders kijken en waarnemen
Bij reggs begint ieder traject bij het Identity District. Hier wordt de koers van een merk vastgesteld, hetgeen de basis vormt voor de te volgen merk- of product strategie. Vanuit dit district kan de opdrachtgever vervolgens, al naar gelang de specifieke behoefte, doorreizen naar de drie andere districten:

* De ontwerpers van het Industrial District van reggs staan voor vorm en functie van de designs;
* Het Packaging District laat producten in de schappen uitblinken en stimuleert hiermee de verkoop op de winkelvloer;
* reggs Motion District richt zich op interactie tussen product en consument/eindgebruiker en legt hiermee de laatste schakel in de merklading.


Bij reggs weten ze het zeker: Van der Spek en Jaeger: `met onze doorontwikkeling op de kennis van kijken en waarnemen is deze manier van werken inspirerend en verhelderend.
Het `beeld denken' levert ons een nieuw communicatiemiddel op en dat maakt reggs uniek'.