Time : 18:25:38
Date : 13 December 2007
Sender Name: Federale Politie - Police Federale

Opsporingsbericht : Moord op Steven Huypens uit Schilde

De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings te Antwerpen en van onderzoeksrechter de heer Camberlain - om volgende oproep tot getuigen te verspreiden :

De politie en het parket van Antwerpen doen een oproep tot getuigen in verband met de moord op Steven Huypens uit Schilde.

Op vrijdag 30 november, waarschijnlijk net voor de middag, werd de 39-jarige garagehouder neergeschoten op het terrein van zijn bedrijf P&S CARS in Schilde.
Het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen.
Spelende kinderen in Turnhout hebben de dag daarna in het kanaal Dessel-Schoten een laptop-draagtas gevonden die op de plaats van de moord was verdwenen.

De Federale gerechtelijke politie van Antwerpen doet een dubbele oproep naar getuigen :

- In de eerste plaats wordt gezocht naar mensen die die bewuste vrijdag 30 november verdachte personen of vreemde voertuigen hebben gezien in de buurt van de feiten. Het bedrijf ligt langs de drukke Turnhoutsebaan, op de hoek met de Beukenlaan. Heeft u iets verdacht gezien, neem dan contact op met de politie.

- Verder zoeken de speurders getuigen die een persoon of een voertuig hebben gezien op de Ring rond Turnhout, ter hoogte van de brug over het kanaal Dessel-Schoten waar de draagtas werd gevonden. Mogelijk werd de tas van op de brug in het water gegooid.
Zag u een verdachte persoon of een vreemd voertuig op deze plaats, tussen vrijdagmiddag 30 november en de late namiddag van zaterdag 1 december, neem dan dringend contact op met de politie via het gratis telefoonnummer 0800 91.119.

Discretie wordt gewaarborgd.

Uw getuigenissen kan u ook sturen via opsporingen@politie.be Dit bericht kan ook nalezen op www.politie.be onder de rubriek « getuigen gezocht »

Verspreiding bericht door dienst tv, Federale gerechtelijke politie, 0474 490972