BOVAG

13-12-2007
Peter de Rooy vice-voorzitter BOVAG-afdeling ABA

Peter de Rooij (46) is benoemd tot vice-voorzitter van BOVAG-afdeling ABA. Tevens is hij voorzitter van het vakbestuur Garageformules. Als vice-voorzitter neemt hij het stokje over van Alexander Everaarts.

Peter de Rooy doorliep onder meer de IVA in Driebergen en stapte daarna bij zijn vader in de zaak, een combinatie van een transportbedrijf, garagebedrijf en tankstation. Inmiddels is De Rooy algemeen directeur van de De Rooy Groep welke bestaat uit:


- AD Autobedrijf De Rooy (9 medewerkers), dat onderhoud en reparatie uitvoert aan personenauto's, bestelauto's, trucks en trailers. Ook een Avia Tankstion maakt onderdeel uit van dit bedrijf.
- De Rooy Transport Logistiek (70 medewerkers), dat zich bezighoudt met op- en overslag, warehousing, fijnmazige 24 uurs Benelux-distributie en internationaal transport.

De Rooy over BOVAG/ABA: Ik ervaar deze club als zeer professioneel en daadkrachtig. En ik weet dat ik kan rekenen op fijne collega-bestuursleden. Ik verheug me op de samenwerking. In mijn nieuwe rol zal ik waar nodig de voorzitter ondersteunen en waar mogelijk het onafhankelijke kanaal nog beter op de kaart zetten.

Klik hier voor een foto in hoge resolutie.
Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 13-12-2007