AutoRai

De Mitsubishi Lancer Evolution X nu te reserveren via speciale internetsite

(12/13/2007)
De jongste nazaat van grote rallylegendes, de Mitsubishi Lancer Evolution X, is nog niet te koop, maar zân roem snelt hem al wel vooruit. Na de recente bekendmaking van de eerste details, groeit de vraag naar de nieuweling met de dag. Wie niet kan wachten en als eerste een Lancer Evolution X wil bezitten, kan dit hightech rallykanon nu al reserveren via de internetsite www.mitsubishi-motors.nl.

Zoals het er nu naar uitziet, maakt de 295 pk sterke 'rallywagen-voor-de-weg' in de zomer van 2008 zijn opwachting in Nederland. De tiende generatie (R)evolution verenigt de rallysportervaring en rijcapaciteiten van al zijn voorgangers, maar voegt daar een schat aan technische innovaties aan toe. Spraakmakende voorbeelden hiervan zijn de intelligente koppel- en vermogensverdeling over de vier aangedreven wielen (Super All Wheel Control). Maar ook de dubbele koppeling van de Twin Clutch SST, de supersnel schakelende â of handmatig te schakelen â geautomatiseerde zesversnellingsbak.

Reserveren
Hardcore liefhebbers reserveren nu alvast hun Lancer Evolution X via de website www.mitsubishi-motors.nl. Voor een aanbetaling van ⬠1000,- behoor je tot een selecte groep pioniers die vooraan staat bij het loskomen van alle nieuwe informatie. Belangrijke zaken als voorrang bij de keuze van carrosseriekleur, uitvoering en accessoires behoren ook tot de privileges. Maar het grootste genoegen dat nu reserveren met zich meebrengt, is dat je zometeen als eerste de weg op kunt met deze geweldige machine!