Mazars gaat verder in Eindhoven

13/12/2007 13:52



Mazars



Mazars opent in december 2007 haar nieuwe kantoor in Eindhoven. In deze nieuwe vestiging zullen de huidige kantoren in Tilburg, Rosmalen en Veghel hun krachten bundelen. Met deze samenvoeging van kantoren verstevigt Mazars haar positie op het gebied van accountancy en belastingadvies in Oost-Brabant. De schaalvergroting en de grotere flexibiliteit zullen de slagkracht van Mazars in de markt vergroten.

Mede met het oog op deze ontwikkeling zijn er twee nieuwe partners toegevoegd aan het bestaande team van partner-aandeelhouders: Toon de Ruiter en Rudolf Sinx. Zij zijn beiden fiscalist en specialist op het gebied van respectievelijk omzetbelasting en transfer pricing.

Mazars is ervan overtuigd dat zij, door de met de verhuizing naar Eindhoven gepaard gaande bundeling van kennis en vergroting van efficiency, haar bestaande cliënten nog beter van dienst kan zijn. Mazars is nu één van de grotere aanbieders van accountancy en belastingadvies in Eindhoven en omgeving. De 115 medewerkers kunnen een optimale full-service dienstverlening aan hun cliënten bieden. Ook vergroot Mazars hiermee haar aantrekkelijkheid als werkgever voor de huidige en toekomstige werknemers.

Mazars is een accountantsorganisatie die graag een inventieve en creatieve bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van ondernemingen. De verhuizing naar het innovatieve centrum Eindhoven past geheel in deze strategie.

Over Mazars
Mazars behoort tot de top zes accountantskantoren in Nederland. Mazars is voortgekomen uit een fusie tussen Paardekooper & Hoffman en het Europese Mazars. Als een daadkrachtig en breed opererende geïntegreerde internationale organisatie is Mazars een markante speler. Mazars onderscheidt zich in de markt door een actieve en inventieve opstelling en een brede dienstverlening zonder daarbij in te boeten aan persoonlijke aandacht voor cliënten en relaties. Mazars bedient cliënten in het midden- en kleinbedrijf en het middensegment, enkele beursgenoteerde ondernemingen, profit en not-for-profit instellingen en vermogende particulieren.