Arco Bierens naar directie Manpower

13/12/2007 11:22



Manpower Uitzendorganisatie



ARCO BIERENS NAAR DIRECTIE MANPOWER

Diemen, 13 december 2007 - Per 1 januari 2008 treedt ing. Arco Bierens MMO (1966) toe tot de directie van Manpower Nederland. Hij volgt Ernst Dekker op als directeur van Manpower Professional, het onderdeel van Manpower dat zich richt op werving, selectie en detachering van hoogopgeleide professionals binnen de sectoren Engineering, Finance, Sales & Marketing en HR. Bierens is afkomstig van Eiffel waar hij directeur Handel & Industrie was alsmede lid van het managementteam.

Onder de leiding van Ernst Dekker is Manpower Professional in drie jaar stevig in de markt gezet. In Nederland werken ruim vijftig consultants vanuit zes kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Sittard en Arnhem. Eerder dit jaar voerde Manpower Professional een spraakmakende wervingscampagne via internet onder de titel 'Ik wil het anders'.

Ervaring
Arco Bierens was bij detacheerder en consultancy bureau Eiffel verantwoordelijk voor onder meer klantcontacten, relatiemanagement en innovatie. Eiffel is gespecialiseerd in legal, finance en process. Hij gaf bovendien leiding aan 140 professionals. Directe ervaring in de uitzendbranche deed Bierens op bij Adecco, waar hij van 1998 tot 2003 sectormanager was voor Transport, Logistiek, Industrie en Retail. Een uitstekend netwerk binnen het relevante Nederlandse bedrijfsleven creëerde Bierens tijdens zijn drie jaar als consultant bij brancheorganisatie Transport & Logistiek Nederland.

Opleiding
Na zijn studie Bedrijfskunde in Delft volgde Bierens de opleiding tot Master of Management & Organization (MMO) bij TIAS in Tilburg. Gedurende vele jaren volgde hij aanvullende managementcursussen bij onder meer MKB Nederland, de Erasmus Universiteit in Rotterdam en GITP.

Over Manpower
Manpower is een full-service organisatie in de wereld van werk, voor grote en kleine, lokale, nationale en internationale ondernemingen. De eigentijdse dienstverlening omvat de werving van personeel op vaste, tijdelijke en contractbasis, assessment en selectie, training, outplacement, outsourcing en consultingI. In Nederland heeft Manpower 150 kantoren, waar in totaal 750 consultants werken. Iedere vestiging vormt dankzij het nationale en internationale Manpower-netwerk een kennisbank en vraagbaak voor zowel werkgevers als kandidaten. Manpower is actief onder vijf merknamen: Manpower, Manpower Professional, Right Management, Jefferson Wells en Elan. Het hoofdkantoor van Manpower bevindt zich in Diemen. Algemeen Directeur is Hans Leentjes. Voor meer informatie over Manpower kunt u terecht op www.manpower.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.