Saxion Hogescholen
BR>

ma 10 december 2007

Academie CII organiseert donderdag bedrijvendag /files/storage/mnc/bedrijvenmarktmaart2007WS.jpg

A.s. donderdagmiddag - 13 december - organiseert de Academie Communicatie, Informatietechnologie & Informatiemanagement (CII) van Saxion Hogescholen een bedrijvendag. Er is op de arbeidsmarkt veel vraag naar afgestudeerde ICT-ers en de belangstelling vanuit het bedrijfsleven voor deze dag is dan ook groot.

Studenten kunnen op 13 december kennismaken met een dertigtal gerenommeerde ICT-bedrijven, waarmee de academie CII van Saxion Hogescholen succesvol samenwerkt. Op deze manier wil de academie haar studenten de mogelijkheid bieden zich te oriënteren op de arbeidsmarkt en bedrijven in contact brengen met aankomend ICT-specialisten. Maar ook hoopt zij via deze weg schoolverlaters te enthousiasmeren te kiezen voor een ICT-opleiding. Het tekort op de arbeidsmarkt is groot en het aantal studenten dat voor een ICT-opleiding kiest loopt terug. Zowel het onderwijs als het bedrijfsleven willen hier verandering in brengen.

De bedrijvendag vindt plaats op donderdag 13 december 2007 van 11.30 uur tot 15.30 uur, in het gebouw van Saxion Hogescholen, M.H. Tromplaan 28, te Enschede.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor aanvullende informatie kunt u zich wenden tot mw. Tina Uda, 053 - 487 13 33.