Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Wallaboo introduceert een luiertas
als Survival Kit en rechterhand

Vleuten, 10 december 2007 - Vandaag introduceert het Nederlandse bedrijf Wallaboo de Wallaboo XL luiertas. Voor de ouders die het design willen van een opvallende suède schoudertas en het gemak van een efficiënt ontworpen luiertas. Wallaboo maakt al haar luiertassen van het allermooiste microfiber suède. Microfiber Suède ziet eruit als super zacht suède en is tegenstelling tot echt suède gemaakt van 100% polyester.

Tijdloze chic met een efficiënt karakter
Herinner je je de tijd dat je op elk moment het huis uit kon gaan zonder je druk te maken over wat je onderweg tegen zou kunnen komen. Ervaren ouders weten hoe belangrijk het is om de juiste spullen op het juiste moment voorradig te hebben als ze onderweg zijn met hun baby. Met een goed gevulde en overzichtelijke luiertas overleef je met gemak een middagje winkelen, een onverwachte file of een extra voeding.

De Survival Guide
Enkele tips uit de Survival Guide: "Stop elke keer alles op dezelfde plaats terug, zodat je het snel terug kunt vinden. Neem 1 luier mee voor elke twee uur dat je weg bent. Vervang direct als je thuis bent alle dingen die je hebt gebruikt zodat je tas altijd klaar is voor vertrek". Kijk op www.wallaboo.com voor de volledige survival guide.

3 kleuren
De Wallaboo XL is een sterke en stijlvolle tas die groot genoeg is voor een dagje uit, om mee te reizen of voor elk ander moment dat je overal op voorbereid wilt zijn en veel spullen mee wilt nemen. De collectie is er in 3 kleuren (Baby black, Lime green en Chocolat brown) en de prijs is E85,00 inclusief verzorgingsmatje, flessenhouder en tasje voor vuile was. Verkooppunten van de Wallaboo luiertassen zijn te vinden op www.wallaboo.com.