Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eerste fase nieuwbouw afgerond.
Het Haagsche Schouw heropent

Op dinsdag 11 december wordt de eerste fase van de nieuwbouw van Het Haagsche Schouw opgeleverd. Na een bouwtijd van nog geen 13 maanden opent het nieuwe restaurant haar deuren.

Het fonkelnieuwe gebouw, dat een mooie klassieke uitstraling heeft, is modern ingericht en valt vooral op door de prachtige open keuken. Vanuit iedere comfortabele stoel in het restaurant is te zien hoe de koks hun nieuwste creaties bereiden. Maar ook de vele bootjes die voorbijvaren zullen de gasten niet ontgaan. De klimaatregeling zorgt voor een altijd prettige temperatuur.

Door de uitbreiding heeft Het Haagsche Schouw meer mogelijkheden gekregen. Vanaf de openingsdatum kan er niet alleen à la carte worden gegeten; er zal van maandag tot en met vrijdag ook een lunchbuffet worden geserveerd. Op zondag is er wekelijks een zondagsbrunch

De oplevering van het restaurant is de eerste van een serie vernieuwingen rond Het Haagsche Schouw. Op 3 januari worden vijf multifunctionele zalen opgeleverd. In april wordt de restauratie van het monumentale pand afgerond. Dan worden ook de hotelbar, vier luxe boardrooms en het fitnesscentrum geopend.

Het Haagsche Schouw is zeven dagen van de week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Reserveren is gewenst. Tijdens de kerstdagen wordt in het restaurant een brunch geserveerd en is er 's avonds een kerstdiner om 16 uur of 20 uur. Op nieuwjaarsdag serveren wij een brunch.

Noot voor de redactie

Ingezonden persbericht