AutoRai

Renault top occasion festival druk bezocht

(12/11/2007)
Maar liefst vijf kopers van een Renault top occasion ontvangen de aankoopsom van hun auto terug. Zij kochten â net als een groot aantal andere mensen â een jong gebruikte occasion bij de Renault dealer tijdens het landelijke Renault top occasion festival, dat plaats vond in de periode van 3 tot en met 10 november jl.

Het zal je maar gebeuren: je koopt een occasion en wanneer je al even van je nieuwe auto geniet, krijg je het bericht dat je het toe te betalen bedrag krijgt teruggestort! Het overkwam vijf mensen die een Renault top occasion aanschaften tijdens het Renault top occasion festival.

Het enige dat bezoekers van het occasionfestival moesten doen om deel te nemen aan de actie, was één van de scherpgeprijsde Renault top occasions kopen. Uit het grote aantal kopers heeft een notaris vijf winnaars getrokken. De winnaars zijn inmiddels op de hoogte gesteld van het goede nieuws. De gelukkige winnaars reageerden zeer enthousiast. Maar wat wil je ook: ineens blijkt dat je in een Renault top occasion rijdt zonder ook maar een euro bij te hebben betaald! En rond de feestdagen is een financiële meevaller natuurlijk meer dan welkom.

Feestelijke prijsuitreiking
Het Renault top occasion festival was een groot succes. In de showrooms was het een drukte van belang. Er zijn acties genoeg in dealerland, maar zelden zijn occasions het onderwerp ervan. Dat maakte deze actie zo opvallend. En wanneer gebeurt het nou dat van niet één, maar van maar liefst vijf autoâs het toe te betalen bedrag teruggestort wordt? Binnenkort ontvangt Renault de gelukkige winnaars in de showroom van de dealer waar zij de Renault top occasion hebben gekocht.

Renault top occasions
De speciaal geselecteerde Renault top occasions zijn extra aantrekkelijk door de zeven zekerheden. Elke koper van een Renault top occasion profiteert van:

* tot 24 maanden garantie;

* een servicebeurt voor aflevering;

* een APK-keuring;

* een door de Nationale Auto Pas gegarandeerde kilometerstand;
* gratis vervangend vervoer bij reparaties die langer dan 24 uur vergen;

* veertien dagen omruilgarantie;

* Renault Route Service Europa.

Altijd voordeel
Ook al is het Renault top occasion festival voorbij, aan het voordeel bij de Renault-dealer komt geen einde. Bij de Renault-dealer kun je eigenlijk altijd terecht voor veel voordeel op autoâs én financieringsmogelijkheden. Ga daarom gerust eens langs en ontdek wat dat voordeel betekent.