Deelgemeente Charlois Rotterdam

Ansichtkaarten van fotowedstrijd

Donderdagmiddag 6 december presenteerde deelraadsvoorzitter Dick Lockhorst de ansichtkaartensets, gemaakt van fotos door de deelnemers aan de fotowedstrijd.

Bij de prijsuitreiking waren vijf van de winnaars aan de fotowedstrijd aanwezig. Zij poseren met hun foto. V.l.n.r.: deelraadsvoorzitter Dick Lockhorst met de ansichtkaartenset, J. van Zomeren, C. Minderman-Grobben, Aleida de Swart, Ria Overduin en Gabriëlle Wennekes (foto: fotopersbureau Cor Vos). Hij overhandigde de aanwezige winnaars een cadeaubon, een groot afgedrukt exemplaar van hun winnende foto én uiteraard een aantal sets ansichtkaarten.

Omdat Charlois zoveel mooie plekjes telt waar we best trots op mogen zijn, schreef de deelgemeente eind vorig jaar een fotowedstrijd uit met de uitdaging aan bewoners van de deelgemeente om hun mooiste fotos van karakteristieke Charloise plekjes in te sturen. De tien fraaiste inzendingen zijn nu opgenomen in een set ansichtkaarten. De komende tijd zult u ze ook aantreffen op de deelgemeentepagina en in het Charlois Magazine

De winnaars van de fotowedstrijd zijn: Aleida de Swart, Ari de Weijer (2 fotos), J. van Zomeren (2 fotos), Franky Liefhebber, mevrouw C. Minderman-Grobben, Ria Overduin, Sara Klaverdijk en Gabriëlle Wennekes.

Kaarten verkrijgbaar

Ook u kunt een set ansichtkaarten van Charlois ophalen. Om op te sturen, of te bewaren. Ze liggen gratis voor u klaar bij de Bewonersorganisaties, wijkgebouwen, activiteitencentra in de deelgemeente en het deelgemeentekantoor.

Ook zijn de winnende fotos nog tot eind februari op groot formaat te zien in de hal van het deelgemeentekantoor aan de Boerhaavestraat 11.