Gemeente Zoetermeer

Inspraakprocedure schoolpleinen

De gemeente Zoetermeer verbetert de inrichting, het beheer en de uitstraling van de schoolpleinen van het primair onderwijs de komende jaren sterk. In 2008 worden de schoolpleinen van de Watersnip, de Keerkring, de Annie M.G. Schmidtschool, de Horizon, de Piramide, de Amaliaschool, de Schanskorf, de Prinsenhof en de Voorde vernieuwd.

Ter inzage
GeĂŻnteresseerden kunnen tijdens de formele inspraakprocedure reageren op de voorlopige ontwerpen van de schoolpleinen. De formele inspraakprocedure loopt van 17 december 2007 tot en met 11 februari 2008. Gedurende deze termijn liggen het voorlopig ontwerp en het plan van aanpak ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in de centrale hal van het Stadhuis, balie 26. De afdeling Publiekszaken is maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 16.00 uur en op vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 uur. De stukken liggen ook ter inzage bij de wijkposten Meerzicht, Buytenwegh de Leyens en Seghwaert. De wijkposten zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Reageren
Reageren op het voorlopig ontwerp en het plan van aanpak kan gedurende de termijn van de formele inspraakprocedure. Reacties kunnen verstuurd worden aan:
Burgemeester en Wethouders van Zoetermeer
Postbus 15
2700 AA Zoetermeer

Opmerkingen worden na afloop van de inspraaktermijn meegenomen bij het opstellen van een definitief ontwerp. In het eindverslag staat voor iedere reactie uitgelegd waarom deze wel of niet tot aanpassing van het voorstel heeft geleid.