BedrijfsautoRAI

Veolia Transport en Van Tilburg-Bastianen DAF gaan partnership aan

(12/11/2007)
Onlangs hebben Veolia Transport en Van Tilburg-Bastianen DAF overeenstemming bereikt over de uitbesteding van de reparatie- en onderhoudsactiviteiten aan 98 streekvervoer- / Brabantlinerbussen. De bussen worden ingezet vanuit de regio Bergen Op Zoom, Roosendaal, Breda en Oosterhout.
Het betreft hier een overeenkomst voor 8 jaar waarbij beide partijen ten doel hebben gesteld om de reparatie- en onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden.

Bewuste keuze voor Van Tilburg-Bastianen
Naast de ruime ervaring in fleetmanagement hebben het gunstig aansluitende TB dealernetwerk en het uitgebreide dienstenpakket een doorslaggevende rol gespeeld voor Veolia Transport in de keuze voor Van Tilburg-Bastianen.

Veolia transport meer dan 70 ervaring in vervoer Met meer dan 70 jaar ervaring in Nederland kan Veolia Transport met recht een ervaren vervoerder worden genoemd. Sinds jaren verzorgt Veolia Transport het busvervoer in westelijk en midden Brabant, in de regio Eindhoven, op de Veluwe en in Utrecht Noordwest. Vanaf december 2006 mag Veolia Transport ook de provincie Limburg en Zeeuws-Vlaanderen tot haar vervoersgebied rekenen.

Veolia Transport vervoert niet alleen over de weg, maar ook over het water. Sinds maart 2003 exploiteert Veolia Transport het fietsvoetveer tussen Vlissingen en Breskens.

Openbaar vervoer is zeker niet de enige bezigheid van Veolia Transport Nederland. De jarenlange ervaring zet men ook in voor andere vormen van personenvervoer.

In Breda houdt Continental zich bezig met taxivervoer (Peutax). In Tilburg is taxibedrijf Taxicentrale Midden-Brabant gevestigd, eveneens een 100% Veolia Transport-dochter. Taxibedrijf Sieswerda in Sittard is ook een dochter van Veolia Transport.

Het behalen van de concessie Limburg die van start ging in december 2006, bracht Veolia Transport de eerste exploitatie van treindiensten in Nederland. De treinen rijden op twee trajecten. De Heuvellandlijn op het traject Maastricht - Kerkrade en de Maaslijn op het traject Roermond - Nijmegen.

Van Tilburg-Bastianen DAF B.V.
Van Tilburg-Bastianen DAF is een flexibele, innovatieve en toonaangevende organisatie, actief in de dienstverlenende automobielbranche. Van Tilburg-Bastianen DAF heeft in Nederland vestigingen in Breda, Gorinchem, Hulst, Roosendaal, Tiel en Vianen.

In Polen heeft Van Tilburg-Bastianen DAF vestigingen in Warschau en Lodz opererend onder de naam TB Truck & Trailer Serwis SP. Z O.O.. Kernactiviteiten van de onderneming zijn de verkoop van DAF trucks en het duurzaam onderhouden van trucks, bussen, getrokken materieel en opbouwen. Met het merk DAF vertegenwoordigt van Tilburg-Bastianen een merk dat staat voor kwaliteit van voor tot achter en tot in elk detail.