Kender Thijssen benoemt Arjan Bonte tot accountmanager


VEENENDAAL, 20071210 -- Kender Thijssen heeft Arjan Bonte (37) aangesteld als accountmanager. In deze functie is Arjan verantwoordelijk voor de verkoop van services op het gebied van hardware, software en support aan system integrators, outsourcingpartijen en partners van Kender Thijssen. Met deze uitbreiding speelt Kender Thijssen in op de groeiende vraag van system integrators en outsourcingpartijen naar specialistische serviceverleners voor hardware en software.

Arjan beschikt over ruime ervaring op het gebied van sales in de ICT-branche. Zo was hij elf jaar werkzaam bij RAM Mobile Data, waar hij diverse salesfuncties vervulde. De laatste vier jaar bekleedde Arjan bij dit bedrijf de functie van Business Partner Manager voor Navara, een softwareplatform om applicaties mobiel te ontsluiten.

"Kender Thijssen is een professionele leverancier op het gebied van ICT-beheer en onderhoud en is al meer dan vijfentwintig jaar serviceverlener voor een breed scala aan platforms", aldus Arjan Bonte. "Na jarenlang in de telecommarkt werkzaam te zijn geweest, ben ik toe aan een breder aandachtsgebied. Deze functie biedt mij de mogelijkheid om mijn horizon te verbreden. De dienstverlening aan partners, system integrators en outsourcingpartijen is een groeimarkt voor Kender Thijssen. Ik zie het als een uitdaging om hier verder vorm aan te geven en daarnaast het aantal partners uit te bouwen."





Kender Thijssen