Horeca

regio, 09-12-2007

s-Hertogenbosch Na een vechtpartijtje in de Karrenstraat zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mannen aangehouden. Een 23-jarige Bosschenaar en een 25-jarige man uit Drunen hadden om onbekende redenen met elkaar gevochten. Toen de politie de Drunenaar aanhield, bemoeide zijn eveneens 25-jarige vriend uit Elshout zich ermee. Bij beide mannen was het gebruik van peperspray nodig om ze onder controle te krijgen. De inwoner van Elshout sloeg een agent tegen het achterhoofd. Hij zit nog vast. De andere verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld.

Een 25-jarige Ossenaar werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden door de portier van een horecagelegenheid in de Karrenstraat omdat hij drie XTC-pillen bij zich had. De verdachte werd aan de politie overgedragen. De man deed afstand van de drugs en werd later die ochtend na verhoor in vrijheid gesteld.

Boxtel Op de Markt werden na de sluiting van de horeca een 28-jarige vrouw en haar 26-jarige vriend aangehouden. De vrouw sloeg in het bijzijn van agenten na een ruzie een 23-jarige plaatsgenote, waarna ze werd aangehouden. Haar vriend was het daar kennelijk niet mee eens en wilde haar te hulp schieten. Daarbij sprong hij over de motorkap van een politieauto die daardoor beschadigde. Ook hij werd aangehouden.

Een 24-jarige man uit Boxtel werd aangehouden omdat hij niet voldeed aan vorderingen van agenten. De man stond te kijken bij dit incident en en werd bevolen achteruit te gaan. Hij vond dat kennelijk niet nodig en weigerde dat te doen. Daarbij beledigde hij de betreffende agent.

Uden Een 24-jarige man uit Uden werd in de nacht van zaterdag op zondag op de Markt aangehouden nadat hij een 25-jarige man uit Nistelrode in het gezicht had geslagen. De ruzie ging om een taxi.

Oss Een 25-jarige Ossenaar is in dezelfde nacht bij een café aan de Eikenboomgaard aangehouden, nadat hij een 19-jarige plaatsgenote een klap in het gezicht had gegeven. De twee hebben in het verleden een relatie gehad en hadden kennelijk woorden.

De man is na verhoor in vrijheid gesteld