Politie Limburg-Noord

Politie zoekt getuigen van gewapende overval


Datum: 10-12-2007
Tijd bericht: 15:05
Plaats: Sevenum

De politie zoekt getuigen van een gewapende overval die in de nacht van zondag op maandag plaatsvond in een cafetaria op de Kerkstraat.

Rond 23:45 uur komt er een man de cafetaria binnen en doet zich voor als klant. De man vertrekt maar komt vlak voordat de cafetaria wordt gesloten samen met zijn partner binnen om sigaretten te halen. De eigenaar wordt met een vuurwapen bedreigd en de mannen eisen geld. De mannen nemen het geld uit de kassalade en slaan op de vlucht. Het gaat om een forse, blanke man, donker kort haar, tussen de 25 en 30 jaar oud, van ongeveer 1.75 lang. Hij droeg een grijze trui met een zwarte bodywarmer. De man sprak Nederlands met vermoedelijk een accent. De tweede verdachte is eveneens een blanke man, ongeveer 1.85 lang, smaller dan de andere verdachte. Hij droeg een gele muts, gele trainingsjas, een groene trainingsbroek en had waarschijnlijk grote moedervlekken in het gezicht. Deze man sprak Nederlands zonder accent.

De politie is een buurtonderzoek gestart en zoekt getuigen van de overval. Zij kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).