Gemeente Deventer

december tot en met 14 december 2007

week 50 - 10 december tot en met 14 december 2007

ONTWERPBESTEMMINGSPLAN "ST. GEERTRUIDENTUIN E.O."

Het college van burgemeester en wethouders deelt mee dat van 13 december 2007 tot en met 25 januari 2008 bij Publiekszaken (Leeuwenbrug 81) en bij de gemeentelijke informatiebalie in de Openbare Bibliotheek ( Brink 70) ter inzage ligt:
* Het ontwerpbestemmingsplan "St. Geertruidentuin e.o." met daarbij behorende stukken zoals het ontwerpbeeldkwaliteitplan en onderzoeksrapportages.

Het bestemmingsplan kunt u ook bekijken via internet op:www.deventer.nl/Stadhuis/Bestemmingsplannen.

De St. Geertruidenlocatie van het Deventer Ziekenhuis zal de huidige locatie medio 2008 verlaten. Op deze locatie bevindt zich een groot aantal ziekenhuisgebouwen, waarvan het merendeel zal worden gesloopt. In de herontwikkeling worden grote delen van de oudbouw van het ziekenhuis, het oorspron-kelijke hoofdgebouw en de zogenaamde Zusterflat gehandhaafd. Het bestemmingsplangebied is gelegen binnen het gebied dat globaal wordt begrensd door de Ceintuurbaan, Hoge Hondstraat, H.J.P. Fesevurstraat en de Brinkgreverweg. Het is een bijzondere plek om te wonen op steenworp afstand van de historische binnenstad en het groen in de omgeving. Uitgangspunt voor de St. Geertruidentuin is het maken van een gevarieerd en aantrekkelijk woongebied.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad, Postbus 5000, 7400 GC Deventer.

Het is ook mogelijk om mondeling zienswijzen kenbaar te maken. Hiertoe kunt een afspraak maken via het secretariaat van het team RS/EC/Ontwerp en Beheer, tel. 0570 - 693037.

VRIJSTELLINGSBESLUIT EX ARTIKEL 19 LID 1 WRO

Het college van burgemeester en wethouders is van plan met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (na ontvangst van de verklaring van geen bezwaar van Gedeputeerde Staten van Overijssel) vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan voor:
* Het legaliseren van een portocabin en een zeecontainer ten behoeve van een paintballterrein op het perceel Molbergsweg (ongenummerd) te Deventer.

Het ontwerpbesluit tot het verlenen van deze vrijstelling met de daarbij behorende stukken liggen van 13 december 2007 tot en met 23 januari 2008 ter inzage bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en bij de Informatiebalie in de openbare bibliotheek, Brink 70. Tijdens deze periode kan iedereen schriftelijke zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. het team Ontwerp en Beheer, Postbus 5000, 7400 GC Deventer. Tevens is het mogelijk mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij dhr. W. Bogers van het team Ontwerp en Beheer, telefoon 0570 - 695145.

Publicatiedatum: 10-12-2007

© 2004 Gemeente Deventer Laatste wijziging maandag 10 december 2007