Gemeente Voerendaal


Voerendaal Actueel - Nieuws

10/12/2007 - Collectanten Nierstichting winnaar Vrijwilligersprijs Voerendaal.

Collectanten van de Nierstichting zijn dit jaar winnaar van de Vrijwilligersprijs Voerendaal.

Jaarlijks wordt op 7 december de Nationale Dag van de Vrijwilliger gevierd. Ook regionaal krijgen veel vrijwilligers extra aandacht. Gemeenten en organisaties zetten hun vrijwilligers in het zonnetje door ze te huldigen of te onderscheiden.

Dit jaar werd voor de tiende keer de Vrijwilligersprijs Voerendaal uitgereikt. Deze feestelijke gelegenheid vond plaats in kantoor Voerendaal van Rabobank Centraal Zuid-Limburg.

De heer P.J. de Wit, voorzitter van de Stichting Vrijwilligersprijs Voerendaal en de heer H. Bressers, wethouder gemeente Voerendaal, reikten de prijs uit.

Namens alle vrijwillige collectanten van de Nierstichting in de gemeente kregen de dames Aldenhoven, De Boer en Van der Gaag een cheque ter waarde van 750 euro aangeboden. De dames waren blij verrast met deze toekenning.

De Stichting Vrijwilligersprijs Voerendaal wordt beschikbaar gesteld door Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Het is een goede manier om medewerking te verlenen aan de instandhouding van de leefbaarheid in de lokale gemeenschap. Rabobank Centraal Zuid-Limburg draagt daar graag haar steentje aan bij.