Gemeente Zevenaar


Week 50

OUD PAPIER

In de gemeente Zevenaar wordt maandelijks huis-aan-huis papier ingezameld. Hieronder leest u wanneer er in uw wijk wordt ingezameld. De inzameling is overdag, tenzij anders is vermeld. Papier gebundeld aanbieden op de aanbiedplaatsen. Wilt u svp plastic folies verwijderen. Papier van bedrijven wordt niet meegenomen. Klik hier voor het volledige ophaalschema 2007.

EVENEMENTEN

Klik hier voor het evenementenoverzicht.

VERGADERINGEN

Streekcommissie Achterhoek en Liemers Agenda voor de Openbare vergadering van de Streekcommissie Achterhoek en Liemers op DONDERDAG 13 DECEMBER 2007 in het gemeentehuis (raadszaal) van de Gemeente Montferland (Hofstraat 1, 's-Heerenberg). Aanvang: 09.30 uur.


1. Stand van zaken Provinciaal Meerjarenprogramma 2007-2013


2. Grond en grondmobiliteit


3. Actief beleid in Landbouwontwikkelingsgebieden

Streekcommissie Rivierengebied Oost

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben de Streekcommissies Rivierengebied Oost ingesteld. Deze commissie zullen Gedeputeerde Staten gaan adviseren over de gewenste kwaliteit van het landelijk gebied. Om de gewenste kwaliteit te bereiken zijn gelden beschikbaar. Projecten die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het landelijk gebied kunnen worden gesubsidieerd met deze gelden. De streekcommissie Rivierengebied Oost vergadert vier keer per jaar. De vergaderingen zijn openbaar, tenzij anders vermeld. U bent van harte welkom!

De eerstvolgende vergadering van de Streekcommissie Rivierengebied Oost is op 19 december 2007 in de raadzaal van het gemeentehuis in Ubbergen (Rijksstraatweg 139 te Beek-Ubbergen). U kunt vanaf 9.30 uur de vergadering bijwonen.

Voor de eerste maal zal in deze vergadering een scheiding worden gemaakt tussen Streekcommissie-zaken en de Plaatselijke Groep Leader en het Nationale Landschap (zolang er nog geen stuurgroep is). Het zal de eerste keren nog even zoeken zijn naar de juiste vorm en organisatie. Nu is het laatste uur van de vergadering, van 11.00 uur tot 12.00 uur is ingeruimd voor bespreking van de projectenlijst Leader en Nationaal Landschap.

Agenda:


1. Opening en mededelingen


2. Verslag van de vergadering van 17 oktober 2007


3. Ingekomen en verzonden stukken


4. Stand van zaken Regiobureau


5. Rollen en taken van Streekcommissie en afstemming met Stuurgroepen


6. Uitvoeringscontracten PMJP


7. Stukken ter kennisname


- Overzicht ingediende projecten


- Persbericht uitvoeringsovereenkomst Stichting Gelders Landschap - Brochure Ooievaars in de Gelderse Poort


8. Rondvraag


9. Sluiting

De agenda en de bijbehorende stukken voor de
Streekcommissievergadering kunnen gedownload worden vanaf http://www.rivierengebied.nl Ook vindt u daar informatie over de ingediende projecten en de diverse subsidieregelingen.

Het werkgebied van de streekcommissie Rivierengebied Oost omvat de gemeenten Arnhem (zuid), Beuningen, Groesbeek, Heumen, Lingewaard, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Overbetuwe, Rijnwaarden, Ubbergen, Wijchen en Zevenaar.

Collectieve ziektekostenverzekering voor minima 2008

Klik hier voor informatie over de collectieve ziektekostenverzekering voor minima 2008.

WMO-loket is voor iedereen met een zorgvraag

Klik hier voor het interview met wethouder Wim Bless over het WMO-loket.

Fietsverlichtingscampagne 2007

Kijk hier voor een verslag van deze campagne in Zevenaar.