Plastix ook verkrijgbaar bij Postkantoren

10/12/2007 10:37



Free Record Shop BV



Capelle aan den IJssel, 10 december 2007 - Vanaf heden is Plastix, de succesvolle entertainmentkaart van Free Record Shop Holding, ook te verkrijgen bij alle postkantoren in Nederland. Vorige week maakte Primera al bekend Plastix te verkopen. Het aantal verkooppunten stijgt naar 1500.

Plastix waren al te verkrijgen en te besteden bij de dochterbedrijven van Free Record Shop Holding: Free Record Shop Nederland, Free Record Shop België en Luxemburg, vanLeest en FAME music. "Omdat de locaties van Postkantoren complementair zijn aan onze eigen locaties twijfelen we er niet aan dat deze stap verder zal bijdragen aan het succes van Plastix", aldus Krimo Maadi, hoofd new business development bij Free Record Shop.

Met Plastix speelt Free Record Shop in op de steeds grotere markt van elektronische giftcards. Cd/dvd cadeaubonnen behoren al jaren tot de meest populaire cadeaubonnen. Door de introductie van Plastix is het aantal verkochte cadeaubonnen enorm toegenomen.

Plastix biedt vele voordelen boven de papieren entertainmentbon. Behalve de eigentijdse uitstraling (een plastic kaart met eigentijdse ontwerpen die constant worden vernieuwd) kunnen Plastix met ieder gewenst bedrag op worden gewaardeerd. Het tegoed is in delen te besteden en kan in de ruim 350 filialen in de Benelux, en in de loop van 2008 ook online bij de entertainmentketen worden gebruikt.

Plastix worden met name cadeau gegeven op verjaardagen aan vrienden. De belangrijkste reden om een bon te geven is dat de ontvanger zelf iets naar wens uit kan zoeken.

Postkantoren geeft aan niet om het succes van Plastix heen te kunnen. 'Steeds meer klanten vragen erom in onze winkels. Aangezien wij de klant een zo groot mogelijk cadeaubonnenassortiment willen bieden nemen wij de succesvolle Plastix giftcards op in ons assortiment', aldus Bert Nijland, Categorie manager retail Postkantoren BV.

EINDE BERICHT





http://www.freerecordshop.nl