Gemeente 's-Hertogenbosch

05-12-2007
Werkzaamheden op kruisingen De Bellaard
Samen met Haverleij bv, Bestuursraad Engelen/Bokhoven en gemeente is besloten om de drie kruisingen op De Bellaard (ter hoogte van de kastelen Daliënwaerd, Velderwoude en Holterveste) te voorzien van een verkeersplateau, uitgevoerd in asfalt. Deze werkzaamheden worden van maandag 10 december tot woensdag 12 december 2007 uitgevoerd.

Planning
Op maandag 10 en dinsdag 11 december 2007 worden de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Op woensdag 12 december 2007 wordt het asfalt voor de plateaus op de kruisingen aangebracht. Tijdens deze werkzaamheden wordt telkens één rijrichting afgesloten. Het doorgaande verkeer in de tegenrichting wordt omgeleid via Steenbeemden en de Omloop. De kastelen zijn gedurende alle dagen bereikbaar voor bewoners en calamiteitendiensten. Een eventuele tijdelijke omleiding voor doorgaand verkeer wordt door middel van verkeersborden aangeduid. Het busverkeer blijft ongewijzigd over De Bellaard rijden.

Er kan echter sprake zijn van enige overlast maar dit wordt tot een minimum beperkt. Voor inlichtingen of vragen kunt u contact opnemen met K. Gijsbrechts, verkeerskundige gemeente 's-Hertogenbosch, tel. (073) 615 91 74.