Gemeente Schiedam


November

Meest markante Schiedamse horecaonderneming 2007

16 november 2007

Voor het eerst wordt op maandag 10 december in Grand Café de Amstelbron aan de Broersvest te Schiedam de wisseltrofee voor de meest markante horecaonderneming in Schiedam van 2007 uitgereikt.

Bezoekers van de Schiedamse horeca hebben vanaf 21 juni de gelegenheid gehad om ansichtkaarten op te sturen waarop ze hun favoriete onderneming konden vermelden. Er liggen inmiddels vijf nominaties. Het gaat om in willekeurige volgorde de volgende horecaondernemingen: Café De Unie, Tapperij Het Weeshuis, Café Sjiek, Restaurant t Stadhuys en Bed & Breakfast Loogiesch. De vierkoppige jury onder voorzitterschap van wethouder Menno Siljee, beslist uiteindelijk wie de winnaar wordt.

De campagne is gestart tijdens de presentatie van de horecagids ontdekschiedam.nu die in elke horecagelegenheid te vinden is. Uit de ingezonden kaarten wordt tijdens de uitreiking ook de winnaar van een dinerbon getrokken. De inzending van de kaarten voor 2007 is inmiddels gestopt. Kaarten die vanaf nu worden ingeleverd tellen mee voor de keuze van de meest markante horecaonderneming 2008. Vooraf aan de uitreiking is er een algemene ledenvergadering van Koninklijk Horeca Nederland afdeling Schiedam. Leden ontvangen hiervoor een uitnodiging met antwoordkaart.