Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Apeldoorn -  dronken snorfietser onderuit                 |
De politie heeft in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 december op de Eglantier in Apeldoorn een 17-jarige Apeldoorner aangehouden voor rijden onder invloed.

De politie kreeg rond 04.50 uur de melding dat er op de Eglantier een snorfietser onderuit was gegaan. Omstanders hadden de gewonde jongen naar een portiek gebracht. De jongen bleek zwaar onder invloed van alcohol. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling voor de verwondingen aan zijn gezicht en hand. Na behandeling werd de jongen aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn alcoholpromillage was 1.5 promille. Zijn bromfiets bleek niet te zijn verzekerd en hij had geen rijbewijs. Tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

|     |Apeldoorn - Brand                                         |
De bewoners van een appartementencomplex aan de Sikkel in Apeldoorn zijn vrijdagmiddag 7 december opgeschrikt door een brand.

De politie kreeg rond 18.00 uur de melding van een brand op het dak van het appartementencomplex. De bewoners hadden zelf al een ontruiming in werking gesteld. De brand bleek gelukkig mee te vallen. Volgens de brandweer is in een ventilator op het dak kortsluiting ontstaan waardoor deze is gaan branden, de brokstukken hiervan zijn vermoedelijk in de schat terecht gekomen. De bewoners konden vrij snel terug naar hun woning. Salvage is in kennis gesteld.

--Einde bericht--
---


---


---

---- --