Ingezonden persbericht


Filosofie Oost-West cursusdag 2007 in Utrecht

Zaterdag 8 december is alweer de laatste FOW-cursusdag van 2007 in Vergadercentrum 'Vredenburg 19' te Utrecht (deze keer van 10.00-16.15 uur). Traditiegetrouw sluiten we het jaar gezamenlijk af. Na afloop van de cursusdag op 8 december biedt FOW alle cursisten vanaf 16.15 uur een hapje en een drankje aan. De cursusprijs bedraagt 50 EUR per onderwerp naar keuze. I.v.m. de zaalindeling verzoeken wij u vriendelijk om uzelf aan te melden via info@filosofie-oostwest.nl.

U kunt kiezen uit:

* module: Westerse filosofie - Antieke Westerse filosofie - De grote systemen, Koen Verrycken
* module: spiritualiteit in het dagelijkse leven - Het boeddhisme, haar visie en beoefening, Han F. de Wit
* module: brugfiguren - Brugfiguren van Oost naar West - filosofie van Zen; de KYOTO School, Henk Vroom
* jaarthema 2007: Het religieuze na de religie - God noch meester: het religieus anarchisme van Krishnamurti, Antoon Van Den Braembussche

Inschrijven voor 2008 nogmaals
De FOW brochure 2008 is uit, de meesten van u hebben een exemplaar per post ontvangen. De komende cursusdag liggen stapels brochures gereed om her en der in het land op slimme plaatsen uit te delen of neer te leggen. Aan het einde van het jaar wordt het cursusdeelname- en adressenbestand opgeschoond en daarmee de deelnemerslijsten voor de cursusdagen voor 2008. Wij vragen degenen die van plan zijn in 2008 aan het programma deel te nemen, zich opnieuw aan te melden. U kunt daarvoor een email sturen naar info@filosofie-oostwest.nl. We verzoeken de jaarcursisten het cursusgeld voor 2008 (EUR 350,= resp. EUR 270,=) over te maken op postbank 306 87 89 t.n.v. de penningmeester FOW in Leusden. Zorgt u er s.v.p. voor dat het bedrag (of de 1e termijn) vóór 10 januari 2008 is bijgeschreven?

Boekentafel

Na vele jaren de FOW boekentafel te hebben verzorgd, moet Sara Kodde van boekhandel De Nieuwe Boekerij in Zeist helaas stoppen vanwege gezondheidsredenen. Wij willen haar nu alvast hartelijk dankzeggen voor haar geweldige bijdrage de afgelopen jaren, en haar veel sterkte toewensen. In de eerstkomende nieuwsbrief zullen we meer aandacht besteden aan haar tijd met FOW. Op zaterdag 8 december wordt de boekentafel verzorgd door uitgeverij Synthese.

Activiteiten

FOW-docent René Ransdorp, bekend van zijn Laozi-leesgroepen, start nu ook een Zhuangzi-leesgroep in Zutphen vanaf 20 januari 2008 (vijf bijeenkomsten).

Ingezonden persbericht